Welkom op onze Cairn Terriër homepage! Deze pagina is gewijd aan onze Cairn Terriërs. U vindt hier informatie en foto's, voornamelijk van onze eigen honden en de nesten die wij hebben gefokt.

Wij hebben een kleine kennel en fokken zo nu en dan een nestje pups. Ons doel is om gezonde Cairn Terriërs te fokken volgens de doelstellingen van de Nederlandse Cairn Terriër Club, met een zeer sociaal karakter.

N.C.T.C.

We wonen in een dorp in het noorden van Nederland, op een boerderij.

We fokken onze puppy's in de woonkamer, zodat ze kennis maken met het leven van alledag. De pups maken kennis met onze kinderen en onze andere honden bij ons in huis Wij fokken sinds 1993 zo nu en dan een nestje pups. Op 22 januari zijn vijf pups geboren, drie reutjes en twee teefjes. De prijs van een pup is €950. Neem voor meer informatie contact op per e-mail: meta@ahov.nl

Onze kennel is ook te vinden op Facebook. Bezoek ons daar en vind nog veel meer foto's van de nestjes die we gefokt hebben, en recente foto's van onze honden en pups! Als u in het bezit bent van een Goln Hammerk Cairn, bent u van harte uitgenodigd om foto's van uw hondje te plaatsen in de map van zijn/haar nest.